Ακολουθήστε μας

FaceBookTwitter

Σεμινάριο με τίτλο: Σύνταξη Επιχειρηματικών Σχεδίων (Business Plans)

E-mail Εκτύπωση PDF

Η Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Δομής Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων διοργανώνει εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα τη σύνταξη επιχειρηματικών σχεδίων (Business Plans), την πέμπτη 3 Απριλίου 2014, ώρα 17:30 στο αμφιθέατρο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Βασικός σκοπός του σεμιναρίου είναι η παροχή των απαραίτητων γνώσεων για τη σύνταξη ενός επιτυχημένου επιχειρηματικού σχεδίου. Κατά το σεμινάριο θα αναλυθούν τα περιεχόμενα ενός επιχειρηματικού σχεδίου, θα δοθούν λεπτομερείς οδηγίες συγγραφής και θα αναλυθούν πρακτικές περιπτώσεις με την ενεργό συμμετοχή του κοινού.
Εισηγητής θα είναι ο κος Λάμπρος Γεωργόπουλος, οικονομολόγος, Διοικητής Νοσοκομείου Χατζηκώστα.
Το σεμινάριο είναι ανοιχτό στο κοινό. Λόγω περιορισμένων θέσεων είναι απαραίτητη η προηγούμενη εκδήλωση ενδιαφέροντος στη Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στο τηλ. 265100 7437 ή στο e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .
Για τη συμμετοχή στο σεμινάριο θα δοθούν βεβαιώσεις από τη Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας.

Επικοινωνία:
Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Μεταβατικό κτίριο, 1ος όροφος, τηλ. 26510 0 7437, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Web: mke.uoi.gr

You are here: Home